Home

Welkom op de website van de RBK Group, adviesbureau voor voedingsmiddelenbedrijven.

Onder het motto: het verbeteren van de concurrentiepositie van onze klanten ontwerpt en bouwt de RBK Group ondernemingen en automatiseert productie- en bedrijfsprocessen.
Lees verder »


Onze klanten aan het woord

Wij kunnen u zelf vertellen over ons werk, maar onze klanten kunnen dat veel beter. Hier ziet u hoe onze klanten de samenwerking met ons hebben ervaren.


Achtergrond van de RBK Group

De markt van voedingsmiddelen is steeds complexer geworden. Ketens schuiven steeds meer in elkaar. De ondernemer heeft meer behoefte aan één gesprekspartner met een breed spectrum. Deze veranderingen zijn de aanleiding voor de nieuwe RBK Group, met een nieuwe uitstraling. De nieuwe RBK Group met competitive food chain concepts.
Lees verder »


De RBK Group: ervaring komt met de jaren

Al sinds de oprichting in 1979 is de RBK Group actief in de voedingsmiddelenbranche.
Speerpunt was van meet af aan om vraagstukken zo breed mogelijk te beschouwen. Daardoor kunnen optimale resultaten behaald worden op het gebied van productkwaliteit, efficiency en energieverbruik.
Lees verder »


Kerncompetenties

Wat uw vraag ook is, de RBK Group biedt een oplossing. Voor het grote geheel, of een deel daarvan. De overall expertise in de foodbranche, door de jaren opgebouwd, is onze grote kracht. Daarbij spelen de vier kerncompetenties een grote rol.
Lees verder »